... }, false);

Maskintält

Oavsett vilket typ av maskintält du är ute efter kan vi på Hallbyggarna Jonsereds garantera dig att vi har det du behöver. Vi är Nordens ledande leverantör av tälthallar och vi vill mer än gärna ta oss an dina utmaningar!

Köp ditt maskintält från oss!

Att hitta ett maskintält som håller hög kvalitet till ett bra pris är ett av våra fokusområden. Vår kärnkompetens är som leverantör av lösningar och allt vi gör baseras på områdena kvalitet, miljö och säkerhet – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Inte nog med att vi har marknadens bästa maskintält, vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Vi kan erbjuda finansiering genom hyra, köp och leasing.

Välkommen att ta kontakt med oss på Hallbyggarna Jonsereds för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ett maskintält.

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!