... }, false);

Maskinhall tillverkare

Vi på Hallbyggarna Jonsereds är både återförsäljare och tillverkare av maskinhallar. Vi har med våra många år i branschen arbetat upp en gedigen leverantörsbas med ett nära samarbete.

Vi tar fram den bästa tältlösningen för dig och dina behov!

Vi har en bred kunskap och vet vad vi ska trycka på hos våra leverantörer för att få det optimala tältet. Våra nära leverantörskontakter gör att vi alltid kan hålla ett flexibelt och modernt lager av tälthallar.

Vi vill alltid ligga i framkant och då vi är Nordens största leverantör av tälthallar tycker vi att det åligger oss ett ansvar för att utveckla branschen.

Vi har alltid våra kunders framgång i fokus och hjälper de därför att ta fram den bästa tältlösningen för deras ändamål. Tillsammans med kundfokus är miljö, säkerhet och kvalitet byggstenar som bygger vårt företag. Vi vill alltid att våra produkter ska hålla en toppklass och då vår försäljning främst sker i Norden är givetvis våra tälthallar anpassade efter det hårda nordiska klimat som vi har här.

Vi är inte bara en tillverkare av maskinhallar utan erbjuder dig som kund ett gäng olika kringtjänster för att underlätta för dig. Det handlar om allt från montering, rådgivning, service och underhåll samt finansieringsmöjligheter.

Varmt välkommen till en tillverkare av maskinhallar som brinner för sitt jobb!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!