Maskinhall till rätt pris

Om du är intresserad av att köpa en maskinhall till ett rimligt pris, är det oss på Hallbyggarna Jonsereds du ska vända dig till.

Flexibla lösningar av maskinhall, tälthall för alla möjliga användningsområden

Vi står alltid redo för nya utmaningar och vill alltid att du som kund ska få vad du önskar. Med vår långa erfarenhet i branschen har vi hunnit arbeta upp ett koncept för leveranser och upphandlingar av maskinhallar vilket alltid gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser.

Alla våra maskinhallar går att utforma efter dina önskemål, breddmåttet är det enda som består, men där erbjuder vi en mängd olika bredder.

Det enklaste sättet att få reda på en maskinhalls pris är att antingen ringa, maila eller skriva till oss via vårt kontaktformulär på hemsidan. All denna information hittar du under fliken Kontakta oss.

Då vi är en flexibel organisation med engagerade medarbetare blir vår beslutsprocess väldigt kort vilket märks i våra ledtider. Vi är alltid snabba på att svara på dina frågor och tillgodose dina önskemål.

Ditt självklara val för maskinhall för lager, produktion, bygg, sport eller industri

Vi har försäljningskontor av maskinhallar i Göteborg, Stockholm, Ånge, Sundsvall och Falun. Vi vill vara ditt självklara val oavsett om du är på jakt efter en maskinhall för lager, produktion, bygg, sport eller industri.

För oss spelar det ingen roll om du är ute efter en flexibel tältlösning, leasingavtal eller ett permanent köp, du är alltid välkommen!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!