Bing: Your SEO optimized title page contents

Maskinhall till rätt pris

Om du är intresserad av att köpa en maskinhall till ett rimligt pris, är det oss på Hallbyggarna Jonsereds du ska vända dig till.

Flexibla lösningar av maskinhall, en tälthall för alla möjliga användningsområden

En maskinhall från Hallbyggarna Jonsereds tillgodoser ett stort spektrum av dessa behov till mycket konkurrensmässiga priser och oöverträffade projekttider.

Förväntningar och kravställningar på en maskinhall varierar beroende på många olika faktorer. Ert behov kan vara allt från en mindre och standardiserad hall med kort etableringstid till en fullt utrustad byggnad noggrant anpassad till ert specifika behov. Oavsett vilket kan vi erbjuda en lösning.

Vi dimensionerar våra stålstommar för att motsvara kraven i Eurocode för det tuffa nordiska klimatet med hänsyn till gällande snö- och vindlaster, säkerhetsklasser samt terrängtyper. Hallbyggarna Jonsereds är certifierade för SS-EN 1090 och har därefter CE-märkta stålstommar. Vid en leverans av en maskinhall från Hallbyggarna Jonsereds ingår alltid prestandadeklaration och CE-märkning som en naturlig del.

Vårt standardsortiment erbjuder spännvidder från 10 meter till 40 meter med benhöjder från 3 meter till 8 meter och ett brett utbud av tillbehör. Alltifrån stora portar för smidig trafik genom maskinparken till avfuktning, belysning och många andra tillval.

Vi bygger våra maskinhallar med PVC-duk eller plåt som täckning och ni väljer själva vilken utformning och färg ni föredrar

Maskinhallarna är mycket flexibla och kan enkelt förlängas och förkortas. Skulle förutsättningarna ändras kan hallen enkelt flyttas eller demonteras. En maskinhall från Hallbyggarna Jonsereds har dessutom ett högt andrahandsvärde som tryggar investeringen på lång sikt.

Vi vet också att er expertis ofta har ett annat fokus än den som krävs som byggherre och vi erbjuder därför avlastning med samordning av exempelvis arbetsmiljöansvar och nödvändiga kontakter med myndigheter.

Hallbyggarna Jonsereds har under 50 års tid genomfört fler än 17 000 projekt vilket ligger som grund för den kvalitet våra kunder vant sig vid att kräva från oss.

Vill ni veta mer om våra maskinhallar? Fyll i formuläret längre ner på sidan eller kontakta någon av våra trevliga säljare, så ser vi till att återkoppla så snart som möjligt.

Referens: Maskinhall för jordbruksmaskiner

Maskinhall tågBygghallMaskinhall i BolidenMaskinhall flyghangar

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!