Bing: Your SEO optimized title page contents

Marktäckning Plast

Våra flexibla presenningar går att använda för marktäckning, taktäckning, brotäckning samt vid totalintäckning. Vi har det rätta väderskyddet för stora som små projekt.

Marktäckning – Effektivt för alla projekt oavsett storlek

Marktäckning är ett gammalt beprövat sätt för att undslippa ogräs. Förr användes halm och gräsklipp för att kväva ogräs. Att kväva ogräset går att göra på många vis, exempelvis med naturmaterial som sand, grus, flis eller bark. Nackdelen med denna lösning är att ogräset etablerar sig i täckmaterialet.

Den allra bästa marktäckningen för att större ytor är att använda sig av våra flexibla väderskydd som får ligga fritt från något annat täckmaterial.

Hallbyggarna Jonsereds är numera en väletablerad firma som är ledande i Norden på lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar. Vårt breda kundregister omfattar framför allt byggnads- och industrisektorn.

Vill du veta mer om våra lösningar för marktäckning, hör då gärna av dig till oss för vidare information och handledning. Vi presenterar vårt fullständiga sortiment, ger dig svar på eventuella frågor och berättar närmare om hur vi kan hjälpa dig. Utefter dina specifika behov, samt ändamålet, skapar vi den optimala lösningen. Varmt välkommen!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!