Bing: Your SEO optimized title page contents

Lättviktspresenning

På Hallbyggarna Jonsereds har vi under flera år arbetat med presenningar för olika ändamål. Med gedigen erfarenhet och unik kompetens vet vi hur man på bästa möjliga sätt skapar marknadens mest slitstarka och flexibla presenningarna av hög kvalitet.

Kvalitativa lättviktspresenningar för alla ändamål

Vi märkte av en ökad efterfrågan av lättviktspresenningar men med en högre hållbarhet. Vi tog därför fram en mellanviktspresenning för att möta vad våra kunder önskade.

Alla av våra mellanviktspresenningar är skapade av ett material som är mögelskyddat samt skyddar mot UV-strålar. Lättpresenningarna är tunna och mycket prisvärda. Dessa används när krav på hållbarhet och slitstyrka inte är ett primärt behov.

Med många år på nacken har vi arbetat oss upp till att idag vara en av Nordens ledande aktörer av lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar.

Med expertis på lättviktspresenningar som passar för olika ändamål arbetar vår personal med unik kompetens och vetskap om hur vi på ett framgångsrikt vis producerar marknadens bästa presenningar. Vi levererar alltid kvalitativa presenningar som är tåliga, robusta och anpassbara till det rätta priset.

Om du är intresserad av att veta mer om våra lättviktpresenningar är du hjärtligt välkommen att ringa till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi berättar gärna mer om vårt utbud, samt besvara eventuella frågor och hjälpa till att ta fram det perfekta alternativet för dig utefter dina krav.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!