Bing: Your SEO optimized title page contents

Lagertält

Om du är i behov av att hyra, leasa eller köpa lagertält är du varmt välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi har lång erfarenhet och medarbetare som brinner för sitt jobb.

Många kringtjänster och kostnadseffektiva produkter

Hallbyggarna Jonsereds sätter alltid våra kunder i fokus och ser alltid till att du får den hjälp du behöver för att hitta rätt lagertält för just ert ändamål.

Våra lagertält kommer i olika storlekar, allt från 10 till 40 meter i bredd. Längden går att göra så lång som man själv önskar och även höjden går att anpassa efter era behov och önskemål. Vi gör alltid en grundläggande analys i uppstartsfasen tillsammans med dig som kund, där storlek, funktion och övriga förutsättningar bestämmer. Denna grundläggande analys är givetvis helt kostnadsfri och en del av vårt erbjudande om att vara din helhetspartner. Självklart är alla våra lagertält och hallar anpassade till det kalla och blåsiga nordiska klimatets påfrestningar.

Förutom produktion och leverans av lagertält erbjuder vi även kringtjänster som skapar mervärden åt våra kunder. Det kan vara allt från projektledning, montering/demontering, teknisk support av olika slag, funktions- och serviceavtal samt fördelaktiga finansieringsformer. Allt för att ge dig fördelaktiga och kostnadseffektiva produkter, från projektets början till överlämning.

Kvalitet, säkerhet & miljö

Som Sveriges ledande leverantör av lagertält och tälthallar erbjuder vi ett modernt och flexibelt utbud av produkter av högsta kvalitet. Vi har skapat ett internationellt koncept för upphandling och logistik vilket gör oss väldigt konkurrenskraftiga. Vår kärna är att leverera lösningar, och med bas i våra områden kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid kundens framgång i fokus.

Vårt arbete bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. I dag går detta hand i hand med optimerade lösningar för att garantera den bästa prestandan i val av material och pris. Oavsett hur du vill finansiera ditt lagertält – hyra, leasa eller köpa – är vår personal alltid beredda på att ta fram den bästa hallen för era behov.

Tillbehör för ditt lagertält

Som ledande leverantör av lagertält hjälper vi gärna till att ta fram lösningar utifrån just era önskemål. Detta inkluderar bland annat tillbehör och specialanpassade produkter.
Några exempel på dessa tillval är:

 • Uppvärmning för lagertältet
 • Avfuktare
 • Isolering
 • Nödutgångar
 • Reservdelar till ditt lagertält
 • Design & färgmöjligheter
 • Belysning
 • Logotype
 • Dörrar & portar

och mycket mer. Hör av er om ni har övriga önskemål av tillval.

För att ta reda på mer om våra tillbehör eller hur man kommer igång med processen att införskaffa ett lagertält, ta kontakt med en av våra hjälpsamma säljare. Vi har medarbetare i hela landet besöker er gärna för en konsultation. Då kan vi dessutom se på plats vilken lösning ni behöver och hur vi på bästa sätt ska uppnå ett gott resultat.

Vi vill även framhäva att vi är noga med den tekniska support, service och de underhållsavtal vi erbjuder. Alla lagertält mår bra av periodisk översyn, därför inkluderar vår support bland annat besiktning av funktion, säkerhet och förankring.

Hallbyggarna Jonsereds är oerhört stolta över att ha genomfört fler än 17 000 projekt under 50 års tid. Vi kan hjälpa er med hela projektprocessen. Kontakta oss nästa gång ni är i behov av ett lagertält!

Varmt välkommen till en pålitlig och mycket erfaren leverantör av lagertält.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Referens: Lagertält för oemballerat virke – Derome Timber. 
  Deromes nya lagertält
  Referens: Båtförvaring med lagertält inför vintern – Karlholms Båt & Motor. 
  Hall till båtförvaring

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!