Lagertält

Om du är i behov av att hyra, leasa eller köpa lagertält är du varmt välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi har lång erfarenhet och alla våra medarbetare brinner för sitt jobb.

Många kringtjänster och kostnadseffektiva produkter

Vi sätter alltid våra kunder i fokus och ser alltid till att du får den hjälp du behöver för att hitta rätt hall för just dina ändamål.

Våra lagertält kommer i olika storlekar, allt från 10 till 40 meter i bredd. Längden går att göra hur lång man själv önskar. Vi gör alltid en grundläggande analys i uppstartsfasen tillsammans med dig som kund, där storlek, funktion och övriga förutsättningar bestäms. Denna grundläggande analys är givetvis helt kostnadsfri och en del av vårt erbjudande att vara din helhetspartner. Självklart är alla våra lagertält och hallar även anpassade till det kalla och blåsiga nordiska klimatet.

Förutom produktion och leverans av lagertält erbjuder vi även kringtjänster som skapar mervärden hos våra kunder, sådant som underlättar för dem. Det kan vara allt från projektledning, montering/demontering, teknisk support av olika slag, funktions- och serviceavtal samt fördelaktiga finansieringsformer. Allt för att ge dig fördelaktiga och kostnadseffektiva produkter, från projektets början och ända till slutet.

Kvalitet, säkerhet & miljö

Som Nordens ledande leverantör av lagertält och tälthallar har vi ett modernt och flexibelt utbud av produkter av högsta kvalitet. Vidare har vi dessutom ett internationellt koncept för upphandling och logistik vilket gör oss konkurrenskraftiga. Vår kärna är att leverera lösningar, och med bas i våra områden kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid kundens framgång i fokus.

Vårt arbete bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. I dag går det hand i hand med datoroptimerade lösningar för att garantera den bästa prestandan samt val av material och pris. Oavsett vilket lösning du är ute efter för ditt lagertält – hyra, leasa eller köpa – är vår personal alltid beredda på att ta fram den bästa hallen för dina behov.

Tillbehör för ditt lagertält

Som ledande leverantör av lagertält hjälper vi gärna till att ta fram lösningar utifrån just era önskemål. Detta inkluderar bland annat tillbehör och specialanpassade produkter.
Exempel på dessa inkluderar:

  • Uppvärmning för lagertältet
  • Avfuktare
  • Isolering
  • Nödutgångar
  • Reservdelar till ditt lagertält
  • Design & färgmöjligheter
  • Belysning
  • Logotype
  • Dörrar & portar

För att ta reda på mer om våra tillbehör eller hur man kommer igång med processen att införskaffa ett lagertält, ta kontakta med en av våra hjälpsamma säljare. Vi har medarbetare i hela landet och kommer gärna till er för en konsultation. Då kan vi dessutom se på plats vad ni behöver för lösning och hur vi på bästa sätt ska uppnå et gott resultat.

Vi vill även framhäva att vi är noga med den tekniska supporten, servicen och underhållsavtalen vi erbjuder. Alla lagertält mår bra av kontinuerligt underhållas, därför inkluderar vår support bland annat besiktning av funktion, säkerhet och förankring.

Vi hoppas att när du nästa gång är i behov av ett lagertält kontaktar oss på Hallbyggarna Jonsereds. Varmt välkommen till en pålitlig och mycket erfaren leverantör!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!