... }, false);

Lagertält, uthyrning

Vi på Hallbyggarna Jonsereds har olika typer av lagertält för uthyrning. Vi hjälper dig att hitta det bästa tältet för just dina önskemål och krav.

Fokus på kvalitet och yrkesskicklighet

Sedan starten i mitten av 1900-talet har vi på Hallbyggarna Jonsereds alltid satt kvalitet och yrkesskicklighet i fokus. Idag är våra kunder tillsammans med kvalitet, miljö och säkerhet våra grundstenar. Vi vill att du ska känna dig säker och trygg med att hyra lagertält av oss. Du som kund ska alltid känna att du kan vända dig till oss när du behöver hjälp eller behöver rådfråga.

Gällande lagertälten som finns för uthyrning går givetvis dessa att få i olika storlekar och utformningar. Vi har 10 till 40 meters breda tält och längden avgör du själv. Tälten går i princip att göra hur långa som helst. Under fliken Tälthallar kan du läsa mer om alla våra hallar och dess olika användningsområden.

Vi rekommenderar att ni tar hjälp av våra montörer för montering då vi på detta sätt kan vara säkra på att säkerheten hålls och att bygget blir korrekt. Vi kan även bistå med projektledning, rådgivning samt underhåll av ert lagertält.

Vi hoppas att nästa gång du behöver ett lagertält för uthyrning så kontaktar du oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi ser fram emot att få sätta tänderna i nya spännande uppdrag och hjälpa ditt företag till en större framgång!

Välkommen!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!