... }, false);

Lagertält till salu

Med många års erfarenhet av tälthallar har vi på Hallbyggarna Jonsereds givetvis lagertält till salu.

Tåliga lagertält efter era önskemål

Alla våra lagertält ät anpassningsbara för att du ska kunna få det efter dina krav och önskemål. Vi gör alltid en förhandsanalys av ert företags behov för att säkerställa att ni får de funktioner som är nödvändiga för er verksamhet. För oss är ingenting omöjligt utan vi älskar att ta tag i våra kunders utmaningar och lösa deras problem.

Förutom att vi är Nordens ledande leverantör av tälthallar erbjuder vi service runtomkring ditt köp. Förutom förhandsanalysen kan vi erbjuda rådgivning, projektledning, teknisk support av olika former, funktionsavtal och fördelaktiga finansieringsformer. Allt för att vi ska kunna erbjuda dig som kund fördelaktiga och kostnadseffektiva produkter. Samarbetet med oss är så mycket mer än bara en leverans och med vår gedigna kunskap kan du lita på att vi kan det vi gör.

Din framgång står i fokus hos oss!

Vi på Hallbyggarna Jonsereds har alltid satt våra kunders framgång i fokus. Detta gör vi genom att arbeta med kvalitet, säkerhet och miljö. Du ska alltid känna dig trygg med köpet hos oss.

Vi har en mängd olika lagertält till salu och vi vill att vi ska vara det självklara valet. Du är varmt välkommen att ringa, maila eller fylla i vårt formulär på hemsidan så kontaktar vi dig så fort vi har möjlighet.

Varmt välkommen till oss!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!