... }, false);

Lagertält, Stockholm

Om du är i behov av att hyra eller köpa lagertält i Stockholm är du varmt välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi har en mångårig erfarenhet och alla våra medarbetare brinner för sitt jobb.

Vi erbjuder många kringtjänster och kostnadseffektiva produkter

Våra lagertält kommer i olika storlekar, allt från 10 till 40 meter i bredd. Längden går att göra hur lång man själv önskar. Vi gör alltid en grundläggande analys i uppstartsfasen tillsammans med dig som kund. Där bestäms storlek, funktion och övriga förutsättningar för att du ska bli nöjd. Denna grundläggande analys är helt kostnadsfri. Vi sätter alltid dig som kund i fokus och ser alltid till att du får den hjälp du behöver för att hitta rätt lagertält för dina ändamål.

Förutom leverans av lagertält i Stockholm erbjuder vi även kringtjänster som skapar mervärden hos våra kunder samt underlättar för dem. Detta kan vara allt från projektledning, montering/demontering, teknisk support av olika slag, funktions- och serviceavtal samt fördelaktiga finansieringsformer. Allt detta för att ge dig som kund fördelaktiga och kostnadseffektiva produkter, från projektets början och ända till slutet.

Vi hoppas att när du nästa gång är i behov av ett lagertält i Stockholm kontaktar oss på Hallbyggarna Jonsereds. Varmt välkommen till en pålitlig och mycket erfaren leverantör!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!