... }, false);

Lagertält pris

Lagertält hittar du hos oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi ser till att den uppfyller de krav du ställer och att den håller hög kvalitet.

Lagertält med pris efter era önskemål

På Hallbyggarna Jonsereds lagertält sätts pris efter dina tillval, storlek på tältet med mera. För att kunna ge dig ett korrekt pris gör vi en förhandsanalys där vi tillsammans går igenom ert företags behov och ser vad det är som behövs för att ni ska bli nöjda. Därefter kan vi ange pris för lagertältet. Vänligen kontakta oss för vidare information om priser och hallinformation. Ni hittar våra kontaktuppgifter under fliken Kontakta oss.

Vi erbjuder dig som kund lagertält från en bredd på 10 meter upp till 40 meter. Gällande längden går denna att anpassa efter era behov, men andra ord går den att göra hur lång som helst. Håll även utkik efter våra begagnade lagertält till ett bra pris. Ibland tar dessa slut men vi uppdaterar kontinuerligt hemsidan. Vi har även kampanjer av olika slag så vill du göra en bra deal så håll utkik.

Då vi är Nordens ledande tälthallsföretag känner vi ett visst ansvar. Därför är vi måna om miljön, säkerheten samt kvaliteten av våra produkter, från produktion till montering och slutligen användning. Vi erbjuder alla våra kunder serviceavtal, där vi hjälper er att hålla koll på hallen och förstärker eller förbättrar den om det behövs. Läs mer om detta under Tjänster. 

Varmt välkommen till Hallbyggarna Jonsereds när ni behöver ett lagertält med bra pris.

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!