... }, false);

Lagertält Malmö

Hallbyggarna Jonsereds har försäljningskontor i Göteborg, Stockholm, Ånge, Sundsvall och Falun och erbjuder givetvis även lagertält i Malmö.

Anpassa tältets inredning efter dina behov

Vi är måna om att vara nära våra kunder och har därmed en spridning av kontor runt om i landet. Vi sätter alltid kunden i första hand och detta gör vi genom våra värden säkerhet, miljö och kvalitet. Vi vill att du som kund ska känna att det är tryggt att göra affärer med oss. Vi på Hallbyggarna Jonsereds behandlar alla kunder med största respekt oavsett om det gäller ett hyresavtal eller ett permanent köp.

Förutom att vi levererar lagertält i Malmö kan vi erbjuda tält som passar för bygg, industri, sport, produktion med mera. Vi anpassar helt enkelt inredningen och tältets funktioner efter dina önskemål och behov i din verksamhet. I och med vårt breda och väletablerade kontaktnät av leverantörer kan vi alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser med en god kvalitet.

På vår hemsida har vi alltid en flik som heter Erbjudanden, här hittar du alltid tälthallar till ett reducerat och förmånligt pris. Denna sida uppdateras löpande och för att inte missa något erbjudande så kontakta gärna oss. Vi har även oftast en del begagnade tälthallar till försäljning och givetvis går även dessa att branda om med ditt företags logotyp etcetera.

Vi hjälper dig med lagertält i Malmö, varmt välkommen till oss!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!