... }, false);

Lagertält Göteborg

Som Nordens största leverantör av tälthallar erbjuder Hallbyggarna Jonsereds givetvis lagertält i Göteborg. Vi har försäljningskontor i Göteborg, Stockholm, Ånge, Sundsvall och Falun men levererar givetvis produkter till hela Sverige.

Vi är med i hela processen, från projektledning till leverans och montering

Alla lagertält i Göteborg går givetvis att anpassa efter era önskemål och krav, både gällande storlek, utformning, design, färg med mera. Ni kan även välja att lägga till tillbehör för att få det kompletta tältet för just ditt ändamål!

Vi är måna om att alltid sätta våra kunder i första rummet och vår ambition är alltid att skapa en långsiktig relation. Därför erbjuder vi förutom leverans av våra olika tältlösningar även projektledning, rådgivning, finansiering, teknisk support och funktionskontroll. Detta möjliggör att vi kan hjälpa dig med allt från preliminära analyser och finansiering till transport och regelbundet underhåll. Detta skapar mervärden för våra kunder och vi håller den servicenivån som vi strävar efter.

Under hela våra långa erfarenhet har kunden varit det centrala i vår affär, något som vi fortsatt att värdesätta högt. Detta tillsammans med miljö, säkerhet och kvalitet bygger idag vårt företag. Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt och flexibelt utbud av produkter som är utformade för att passa det hårda nordiska klimatet.

Vi hjälper dig med lagertält i Göteborg. Varmt välkommen till Hallbyggarna Jonsereds!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!