... }, false);

Lagerhallar tält

Hallbyggarna Jonsereds har en lång och gedigen erfarenhet av lagerhallar och tält. Vi är den största leverantören i Skandinavien av leveranser av lagerhallar och tält. Vi har givetvis ett brett sortiment där du som kund alltid står i fokus.

Vi har lagerhall och tält för det nordiska klimatet!

Vi vill att du ska få den hallen som passar just dig och dina önskemål. Därför är vi även väldigt flexibla och med vårt internationella koncept för logistik och upphandling kan vi alltid leverera bästa tänkbara pris till dig.

Alla våra lagerhallar och tält är anpassade till det hårda nordiska klimatet och är därmed både vind, kyl – och snötåliga. Vare sig du vill ha en flexibel hyreslösning, leasingavtal eller köpa en permanent lösning är vi alltid där för att ge dig den mest optimala lösningen för dina önskemål. Alla våra hallar går att få med tillval, allt för att det ska passa din verksamhet.

Baserat på den tre områdena kvalitet, miljö och säkerhet har vi alltid kunden i fokus. Detta gäller både det dagliga arbetet och det strategiska. Vårt mål är att alla våra kunder ska vara 100 % nöjda med oss och sin leverans av en tälthall. Detta arbetar vi ständigt på att förbättra och kommer aldrig att sluta utvecklas inom detta område.

När ni är i behov av lagerhallar och tält så vill vi att Hallbyggarna Jonsereds ska vara det självklara valet. Varmt välkommen!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!