... }, false);

Lagerhall pris

Hos Hallbyggarna Jonsereds AB hittar du slitstarka och högkvalitativa lagerhallar till bra priser. Vi arbeterar alltid efter era krav och önskemål för att du ska bli så nöjd som möjligt!

Stort utbud av lagerhallar till rimliga priser

Vår i särklass mest populära tälthall är den som är 10 meter, och då är det breddmåttet på tältet. Dessa passar väldigt bra som lagerhall, och priset räknas efter dina tillval av tillbehör med mera. Våra säljare finns alltid med för att svara på dina frågor. Så är du intresserad av att köpa en lagerhall så ring gärna till oss eller fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar vi dig. Kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakta oss, där du självklart även hittar kontaktformuläret.

Tack vara att vi är en flexibel organisation med duktiga och engagerade medarbetare har vi korta beslutsvägar vilket då leder till att du som kund snabbt får svar på dina förfrågningar om lagerhall och pris. Oavsett vilken kontaktväg du väljer så kommer vi alltid att svara dig inom kort. En annan klar fördel är att vi har försäljningskontor både i Stockholm, Göteborg, Ånge, Sundsvall och Falun.

Vi har en mängd olika lagerhallar allt från 10 meters bredd upp till 40 meters bredd. Det tält som vi däremot rekommenderar för lagerhallar är den som är 10 meter då användningsområdena är oändliga och det finns möjlighet till påbyggnad av hallen, allt för att kunna anpassa oss efter dina behov. Ytterligare en fördel är att sidohöjden är tre till fyra meter vilket gör att de flesta truckar och lastmaskiner är kapabla till att lyfta så högt.

Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver en lagerhall och pris på den!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!