Bing: Your SEO optimized title page contents

Köpa Presenning

På Hallbyggarna Jonsereds har vi lång erfarenhet av presenningar för olika ändamål. Vi har unik kompetens och vet hur vi på bästa möjliga vis skapar marknadens mest slitstarka, robusta och flexibla presenningarna av hög kvalitet.

Köp en presenning som tål det mesta

Alla av våra presenningar är gjorda i ett material som är mögelskyddat och där samtliga presenningar har UV-skydd. Inte ens de kyligaste vinterdagarna kan försvaga våra presenningar. När du köper en presenning från oss kan du alltid förvänta dig att den är lättsam och skyddande, oberoende av väder.

Vi har ett internationellt koncept för upphandling och logistik, vilket ger oss stor flexibilitet och konkurrenskraft. Företagets kärnkompetens är som leverantör av smarta lösningar. Med de tre områdena kvalitet, säkerhet och miljö som utgångspunkt i vårt arbete har vi alltid fokus på våra kunders framgång– så väl i det dagliga arbetet som i vår strategiska planering.

Kontakta Hallbyggarna Jonsereds när du ska köpa den rätta presenningen

Hallbyggarna Jonsereds är ett ledande företag i Norden på lagerhallar, byggnadshallar och sporthallar, samt tillverknings- och produktionshallar. I vårt kundregister inkluderas framför allt klienter inom byggnads- och industrisektorn. Vi erbjuder ett brett utbud av moderna och flexibla produkter som är särskilt beskaffade för det krävande nordiska klimatet vi befinner oss i.

Vår historia sträcker sig tillbaka till mitten av det föregående seklet och baseras på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. Numera koopererar detta med datoroptimerade lösningar för att kunna garantera den bästa lösningen när det handlar om prestanda, val av material och kostnad. Oavsett om du vill ha en hyreslösning som är flexibel, leasingavtal eller vill köpa en permanent lösning finns vår utvecklingspersonal alltid nära till hands för att hjälpa dig att finna det optimala valet utefter just dina önskemål.

För ytterligare information om vårt sortiment, ta gärna kontakt med oss. Vi besvarar frågor och berättar mer om varför våra presenningar kan vara det rätta valet för dig. Tillsammans med dig som vår kund ser vi till att hitta den bästa lösningen utefter dina behov. När du ska köpa presenning är du välkommen till Hallbyggarna Jonsereds.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!