JUBILEUMSKAMPANJ

Tiden går fort när man har roligt, brukar det heta. För oss på Hallbyggarna Jonsereds är det smått otroligt att det redan gått 50 år sedan John Johansson från Sundborn i Dalarna startade företaget Hallbyggarna i Falun AB. 1968, i en tid av mods, månlandningar och kårhusockupation togs det första stegen till vad som idag är Hallbyggarna Jonsereds AB.

Våra 50 första år har lärt oss att aldrig tumma på kvaliteten och vår ständiga längtan och nyfikenhet att utveckla funktionella och hållbara tälthallar har format oss till det starka och väl rustade företag vi är idag.

Nu firar vi våra första framgångsrika 50 år med jubileumspriser på hallen där allting startade, vår omåttligt populära klassiker ”Bygghallen” eller ”Tiotian” – kärt barn har många namn.

Måttet är (BxLxH) 10x10x3m och finns till Jubileumspriser i snözonerna 1-1,5 / 2-2,5 / 3-3,5

Stor efterfrågan på vår Jubileumshall! Vi förlänger kampanjen året ut tom 31 december 2018. Beställ din 10m hall redan idag!


Kontakta våra säljare för idag för omgående leverans!

Thomas Carlsson
Säljare Mellansverige
Anders ”Anton” Eriksson
Lars Åkerlund, säljare Stockholm
Lars Åkerlund
Säljare Stockholm/Sydost
Bosse Swenson
Säljare Malmö/Södra Sverige
Staffan Rydberg
Säljare Göteborg/sydväst

Jubileumshallen är en klassisk tälthall som står emot både väder, vind och tidens tand. Om du behöver ett lagertält, maskinhall eller industrihall så är Hallbyggarnas tälthall ett tryggt val. Med tålig PVC och robust stålkonstruktion designar Hallbyggarna Jonsereds en hall för dina behov, snabbt, flexibelt och tryggt.

[[[["field5","contains","Tillbeh\u00f6r"]],[["show_fields","field16"]],"and"],[[["field5","contains_not","Tillbeh\u00f6r"]],[["hide_fields","field16"]],"and"]]
1 Step 1
Jag vill bli kontaktad angående Jubileumshallen
Namn
Företag
TelefonKontaktuppgifter
Stad/ort - Hallens placeringFör Tälthallens placering

Dimension 10x10X3

Snölast
Ditt meddelandeBeskriv gärna användningsområdet.
0 /
Previous
Next
Ring oss!