Bing: Your SEO optimized title page contents

Industritält Stockholm

Är du på jakt efter ett industritält i Stockholm? Då är du varmt välkommen hit, vi är anpassningsbara och arbetar alltid efter våra kunders krav och önskemål.

Vi har ditt industritält i Stockholm

Marknadens bästa industritält i Stockholm hittar du hos oss! Vi heter Hallbyggarna Jonsereds och är Nordens ledande leverantör av tälthallar. Våra kunder finns främst inom byggnads- och industrisektorn och vi har ett flexibelt och modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet.

Våra industritält i Stockholm finns i många olika storlekar och varianter, för alla behov och användningsområden. Du behöver bara berätta för oss vad du är ute efter så designar, planerar producerar och levererar vi varje detalj utefter dina önskemål. Mångsidighet och flexibilitet är våra styrkor. För dig som vill köpa industritält har vi försäljningskontor i bland annat Stockholm, Falun, Malmö och Göteborg.

Tveka inte att kontakta oss på Hallbyggarna Jonsereds när du behöver ett industritält i Stockholm. Vi är den ledande leverantören av tälthallar och är det optimala svaret på dina önskemål!

Välkommen!

SteadyGo – Marknadskommunikation i Stockholm

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!