... }, false);

Industritält Malmö

För dig som vill köpa ett industritält i Malmö rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi är Nordens ledande leverantör av tälthallar, och vi är precis rätt för dig som vill hyra eller köpa lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar och industritält i Malmö.

Finansiering av ditt industritält i Malmö

Vi har lång erfarenhet och de allra bästa produkterna vilket gör att vi kan garantera den bästa lösningen både när det gäller prestanda, val av material och pris. Vare sig du vill ha en flexibel hyreslösning eller köpa permanent lösning är vår personal kunnig och engagerad så att du alltid får det allra bästa, speciellt när det kommer till ett industritält i Malmö, Göteborg, Stockholm eller Sundsvall.

Inte nog med att vi har marknadens bästa industritält för dig i Malmö, vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Vi kan erbjuda finansiering genom hyra, köp och leasing.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med industritält i Malmö!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!