... }, false);

Industritält Göteborg

Är du på jakt efter marknadens bästa industritält i Göteborg? Då behöver du inte leta längre. Välkommen till Hallbyggarna Jonsereds - vi är Nordens ledande leverantör av tälthallar för alla behov, och vår kärnkompetens är som leverantör av lösningar.

Vi har ditt industritält i Göteborg

Våra industritält finns i många olika storlekar och varianter, för alla behov och användningsområden. Du behöver bara berätta för oss vad du är ute efter så designar, planerar producerar och levererar vi varje detalj utefter dina önskemål. Mångsidighet och flexibilitet är våra styrkor. För dig som vill köpa industritält har vi försäljningskontor i bland annat Göteborg, Sundsvall, Stockholm och Falun.

Tack vare att vi är flexibel organisation med engagerade medarbetare och korta beslutsvägar kan vi ge snabba besked när du behöver fråga om något. Oavsett hur du väljer att kontakta oss ser vi till att du får den hjälp du behöver direkt. Så välkommen att höra av dig om du behöver ett industritält i Göteborg, en lagerhall i Båstad eller ett maskintält i Stockholm!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!