... }, false);

Industrihallar till salu

Hallbyggarna Jonsereds har den industrihall som du letar efter till salu, och som Nordens största leverantör av tälthallar kan du lita på att vi kan vår sak.

Vi har industrihallar till salut utefter era önskemål!

Vi har en gedigen erfarenhet som sträcker sig ända tillbaka till mitten av 1900-talet, och vi förser våra kunder med både lagerhallar, sporthallar, byggnadshallar, tillverknings – och produktionshallar med mera. Så är du i behov av en industrihall så är det oss du ska komma till.

Våra industrihallar som är till salu anpassar vi givetvis efter dina önskemål. Vi har alltid ett förmöte där vi tillsammans planerar och sätter förutsättningarna för din nya industrihall. Här bestäms bland annat vilka väderförhållanden och om ni har några speciella önskemål för att underlätta i er produktion. Den här fasen är gratis så tillsvidare att ni inte vill göra en grundlig analys med oss. Sedan hjälper vi er genom hela bygget, från projektplan till montage och färdig industrihall.

På Hallbyggarna Jonsereds sätter vi alltid kunden i fokus. Tillsammans med våra byggstenar; miljö, hälsa och kvalitet har vi under alla år byggt vårt varumärke. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med köpet hos oss. Vi har även teknisk support av din industrihall om du s önskar.

Varmt välkommen till oss för att se på vårt utbud av industrihallar till salu!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!