... }, false);

Industrihall Pris

Vi på Hallbyggarna Jonsereds erbjuder industrihall till ett bra pris. Vi har olika typer av industrihallar, både storleksmässigt och inredningsmässigt. Givetvis har vi även olika typer av tillbehör som går att lägga till för att uppfylla dina krav och önskemål. 

Industrihallar formade efter era behov & önskemål till rätt pris

För att vi ska kunna ge dig ett pris på industrihall krävs det att vi tillsammans sitter ner för att göra en grundanalys av era behov.

Här tar vi tillsammans reda på dina önskemål samt att vi kan anpassa tältet efter det. Därefter kan vi ge dig ett pris.

Då vi har ett flexibelt och modernt utbud av tälthallar som är utformade efter det nordiska klimatet samt har ett internationellt koncept för logistik och upphandling, kan vi alltid erbjuda dig en bra produkt till ett bra och konkurrenskraftigt pris.

Känn dig trygg med oss som leverantör av industrihallar

Tillsammans med våra byggstenar miljö, säkerhet och kvalitet sätter vi alltid kunden i fokus. Våra kunder är vårt allt och vi är väldigt måna om att skapa en god relation som håller i längden.

Därför erbjuder vi förutom leverans om montering även olika typer av kringtjänster så som underhåll med mera. Vi vill alltid att du ska känna dig trygg med ditt köp hos oss.

Industrihallar av högsta kvalitet

Alla våra produkter är skapade för det nordiska klimatet och som den största leverantören av industrihallar i Norden är vi måna om att alla våra produkter håller en toppklass.

Varmt välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!