Bing: Your SEO optimized title page contents

Hyra tälthall pris

Om du är i behov av att hyra en tälthall till ett rimligt pris är du varmt välkommen att kontakta oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi är alltid sugna på nya spännande uppdrag och gör allt för att du som kund ska känna dig nöjd.

Hyr en tälthall från oss och upptäck vårt breda utbud på tillbehör

Tillsammans med oss får du inte bara en leverans av en tälthall utan du får också tillgång till en rad tjänster och mervärden som vi tagit fram för att underlätta för dig som kund.

Detta inkluderar bland annat:

  • Förhandsanalys
  • Projektledning
  • Teknisk support
  • Funktionsavtal
  • Fördelaktiga finansieringsformer

Vi hyr ut tälthallar till olika ändamål. Våra hallar används bland annat till lagerhall, byggnadshall, produktionshall, industrihall, sporthall samt tillverkningshallar.

Ändamålen är oändliga och för att kunna matcha era önskemål har vi en nära kontakt med våra leverantörer för att alltid ha möjlighet att specialanpassa just ditt tält. Vi har självklart tillbehör som portar och dörrar, belysning, uppvärmning, design och färgmöjligheter, reservdelar, fläktar och ventilation, snörasskydd med mera. Alla våra tillbehör kan du läsa om under fliken Tillval. Givetvis kan du alltid kontakta oss för att se vad möjligheterna är och vad priset blir för att hyra en tälthall.

Hallbyggarna Jonsereds har en lång erfarenhet och därför en väl upparbetat process för leveranser och upphandlingar, detta göra att vi alltid kan lova dig konkurrenskraftiga priser av att hyra tälthall.

Varmt välkommen!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!