Bing: Your SEO optimized title page contents

Hyra lagerhall

Hallbyggarna Jonsereds är den ledande leverantören i Skandinavien gällande tälthallar, därför ska du vända dig till oss om du är i behov av att hyra lagerhall. Vi sätter alltid dig som kund i fokus och är väldigt måna om att du ska få det som du önskar.

Lagerhallar och allt därtill

Förutom att leverera tälthallar erbjuder vi kringtjänster, allt för att du som kund ska känna dig trygg och kunna veta att om du behöver hjälp så finns vi här för rådgivning.

I och med vår långa verksamhetstid i tältbranschen har vi arbetat upp ett gediget kontaktnät som gör att vi alltid kan hålla konkurrenskraftiga och bra priser.

Vi erbjuder bland annat:

  • Förhandsanalys
  • Projektledning
  • Montering/demontering
  • Funktionsunderhåll

Om du vill veta mer om vad vi kan göra för just ditt företag så tveka då inte att höra av dig till oss. Du hittar våra kontaktuppgifter under fliken Kontakta oss.

Hyr lagerhall av proffs

När du ska hyra lagerhall finns det vissa saker man bör tänka på men allt detta hjälper vi givetvis dig med. Vår mest populära lagerhall är den som är 10 meter bred och går att göra hur lång som helst. Fördelen med denna är att den går att bygga på samt att sidohöjden är cirka tre till fyra meter vilket gör att vilken truck eller lastmaskin som helst når ända upp i taket.

Välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!