Hallbyggarna anställer!

Nu söker Hallbyggarna Jonsereds ny Marknadskoordinator till kontoret i Kungsängen.

Erbjudande
Nu söker vi en Marknadskoordinator som vill bli vår nya kollega! Vi erbjuder dig en roll med flexibelt och omväxlande arbete och stort eget ansvar. Vi söker dig som delar vår gemensamma drivkraft och strävan mot förbättring och utveckling för att hela tiden göra bättre resultat. Vi är ett bolag med stark och härlig teamkänsla, vi har högt i tak och har dessutom riktigt roligt på jobbet!

Om rollen
Rollen som marknadskoordinator har både bredd och spets. Du ansvarar för den externa kommunikationen i ägda såväl som köpta och förtjänade kommunikationskanaler för samtliga varumärken inom NSS Group med fokus på Hallbyggarna Jonsereds. Genom att vässa, tydliggöra och effektivisera den externa kommunikationen förväntas du stärka koncernens varumärken gentemot relevanta målgrupper med syfte att öka försäljningen. Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
Planera, koordinera, genomföra och följa upp marknads- och kommunikationsaktiviteter, säljstödjande insatser, kampanjer och event
Ansvar för strategi, plan, kommunikation och uppföljning i sociala kanaler
Övergripande ansvar för koncernens webbsidor med fokus på innehåll, användarvänlighet och effektivitet
Samarbeta med, samt agera kravställare och beställare till byråer och samarbetspartners
Planera, producera, publicera och följa upp innehåll i olika kanaler och olika målgrupper
Vidareutveckla marknads- och kommunikationsplan

Om dig
Vi söker dig som har ett par års relevant arbetslivserfarenhet (marknad/kommunikation/varumärke) där du har utvecklat ett tydligt externt fokus (kund/produkt/målgrupp). Du är en vass skribent och innehållsproducent med vana att planera, producera, publicera och följa upp innehåll (text, bild, film) för olika kanaler, målgrupper och syften med fokus att skapa effekt och resultat. För att du ska lyckas och trivas i rollen är du självgående, prestigelös och initiativtagande. Du uppskattas för din förmåga att lyssna in, ge service och samtidigt prioritera, ställa krav och driva framåt.

Rekryteringen görs tillsammans med KIMM/Wise Professionals. Sök jobbet här>>

About the Author

Martin OdhView all posts by Martin Odh
Ring oss!