Supermellanvikts-
presenning

Just nu, öppningserbjudande på vår nya, miljöklassade presenning. Lika riv och slitstark som en 700 g PVC presenning men endast halva vikten!

Supermellanviktspresenning

Premiär för den första starka, lätta och miljöklassade presenningen.

Kampanjpris 8×12 meter: 4450 kr ex. moms

Kampanjpris 10×15 meter: 6950 kr ex. moms

Denna presenning är tillverkad av polypropylen och väger 350 g/m² med en drag- och rivhållfasthet likvärdig en tungviktspresenning. Öljetter i samma material gör presenningen 100% återvinningsbar som materialåtervinning eller energiåtervinning. Beställ här eller kontakta oss.

Finns till kampanjpris t.o.m. 31 mars.

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!