Kampanjhallen

Just nu har vi ett specialerbjudande på en av våra bästsäljare. 150 m² fribärande yta till lagertält, maskinhall, djurhållning eller annat användningsområde.

150 m² extra med Kampanjhallen

Måttet är 10x15x3 meter (BxLxH) och finns till kampanjpris i tre olika snözoner.

Snözon 1 – 1,5: 93 900 kr ex. moms

Snözon 2 – 2,5: 99 900 kr ex. moms

Snözon 3 – 3,5: 104 900 kr ex. moms

Med tålig PVC och robust, varmgalvaniserad stålkonstruktion erbjuder vi marknadens bästa hallaffär. Hallen finns för omgående leverans och levereras med grå tältduk samt en skjutport 3,5×3,5 meter (BxH). Kostnader för montage, arbetsmaskiner och frakt tillkommer. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj.

Materialet finns i lager för omgående leverans.

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!