Erbjudande på Stark presenning

Kampanj på vår superstarka presenning tillverkad av Polypropylen

Miljövänlig presenning – 10% rabatt i februari

Är ni i behov av en presenning som tål väder och vind oerhört väl och samtidigt klimatsmart? Just nu har vi 10% rabatt på Stark Presenning, PP, vår mest miljövänliga presenning som är lätt att hantera och oerhört tålig. Trots att den endast är av halva vikten som en tung PVC-presenning är den ändå lika slitstark och resistent tack vare sitt smarta material.

Använd rabattkoden Februari2020 vid köp av denna produkt i vår webbutik och få 10% rabatt!

 

Vi inviger året med ett februarierbjudande på denna klimatsmarta presenning. Få 10% rabatt genom att skriva in rabattkoden Februari2020 vid betalning i vår webbutik. Klicka här för att komma till webbutiken.

 

supermellanvikt

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!