Bing: Your SEO optimized title page contents

Hyr eller köp din begagnade hall

Då vi arbetat med uthyrning, leasing och försäljning av hallar under lång tid har vi alltid ett stort utbud av begagnade tälthallar på lager.

Begagnade tälthallar

Att köpa eller hyra begagnad tälthall innebär att samma nytta uppnås med mindre resurser och mindre miljöpåverkan. För att du tryggt ska kunna anskaffa en begagnad hall och möta de krav som gäller för regionen där tälthallen ska byggas stöttar vi dig med rådgivning och anpassning.

Just nu finns bl.a. dessa begagnade hallar till försäljning eller hyra. Kontakta oss för en offert.

 

Bredd Längd Höjd Kvadratmeter Tillverkningsår                  
7 21 4 147 m² 2005  
20 15 5 300 m² 2019  
15 21 5 315 m² 2018 SÅLD!
20 50 5 1000 m² 2015  
40 50 7 2000 m² 2009 SÅLD!

 

Vill du veta mer om våra begagnade hallar? Kontakta någon av våra säljare eller skicka oss ett formulär så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!