Bing: Your SEO optimized title page contents

Entrétält

Välkommen till Skandinaviens ledande leverantör av tälthallar. Vi heter Hallbyggarna Jonsereds och har allt från mindre entrétält till klimathallar, sporthallar och lagerhallar. Vårt utbud är flexibelt och modernt och alla tält är utformade för det krävande nordiska klimatet.

Entrétält av högsta kvalitet

Oavsett vilken typ av tält du är ute efter, entrétält, förrådshall eller produktionshall, så kan vi alltid erbjuda de bästa idéerna och lösningarna kring just ert hallbehov. Vi har även många tillbehör som inkluderar avfuktare, fläktar, ventilation, dörrar, reservdelar, snörasskydd och marktätning. Hör av dig till oss så ser vi till att just din beställning blir helt rätt.

Inte nog med att vi har marknadens bästa entrétält, vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Vi kan erbjuda finansiering genom hyra, köp och leasing.

Välkommen att kontakta Hallbyggarna Jonsereds redan idag för ditt entrétält. Vi har rätt lösning för dig!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!