Bing: Your SEO optimized title page contents

Elmattor

Med flera år inom branschen vet vi hur viktigt det kan vara att hålla en yta frostfri vid t ex. en byggnadsprocess. På Hallbyggarna Jonsereds erbjuder vi elmattor som av hög kvalitet som även är en säker produkt.

Flexibla elmattor som underlättar ert arbete under vinterhalvåret

Våra elmattor är så pass säkra att de man ska kunna använda dem vid uppvärmning på platser med brandrisk utan att utgöra någon fara. En elmatta är en kvalitetsprodukt som är praktisk under vinterhalvåret av året som kommer att underlätta arbetet avsevärt för er. Den är lätthanterlig med flexibla mått. En mycket smidig lösning när ni är i behov av uppvärmning.

Hallbyggarna Jonsereds är idag marknadsledande på lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverknings- och produktionshallar. Vårt kundregister omfattar framför allt byggnads- och industrisektorn.

För vidare information och handledning angående våra elmattor är ni välkomna att vända er till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi besvarar era frågor och berättar närmare om hur våra elmattor kan underlätta för er. Tillsammans med er ser vi till att hitta en helhetslösning som passar utefter era specifika behov.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!