By Sara Rydman on april 25, 2018 in Case, Nyheter
0

C3Cs blocksystem i Hallbyggarnas Bulkhall

Det snöar ordentligt på ett vägarbete inne i centrala Göteborg. Men arbetet gör inga uppehåll. Lastbil efter lastbil med bortschaktade jordmassor kör iväg. Stora arbeten, i väg- och byggindustrin, har höga krav på att arbetet sker utan produktionsuppehåll. Stora jordmassor måste snabbt fraktas undan men förvaras skyddat i väntan på svar från provtagning. Hallbyggarna Jonsereds bulkhallar och C3C:s betongsarger ger en flexibel och snabb lösning för kortvarig förvaring innan jorden fraktas vidare till antingen deponi eller en marksaneringsanläggning. Möjligheten att tillfälligt kunna förvara jordmaterialet gör att produktionsstopp kan undvikas.

Många andra branscher med behov av att kunna väderskydda material uppskattar också att ha kraftfulla sarger och avskiljare för enklare och stabilare hantering. Kunden är ofta inom avfallsindustrin men kan också deponera vägsalt, ensilage eller sandmassor som man vill skydda från väder och vind.

Snabbt, flexibelt och säkert.

Då behovet av att kunna skydda sitt material på ett snabbt och flexibelt sätt ökat har ett strategiskt samarbete mellan C3C och Hallbyggarna Jonsereds gett kunderna möjlighet att få en helhetslösning på betongsarg och tälthall/bulkhall.

          Bulkhallarna från Hallbyggarna Jonsereds ger ett effektivt skydd till våra kunder som vill skydda materialet från vädret. Ett typiskt exempel är ett projekt i Landvetter där kunden måste skydda materialet från regn och snö då man grävt ut större jordmassor som behöver testas för gifter innan det säkert kan gå till deponi, säger Sven-Olof Wikenström på C3C Engineering och fortsätter. Vi erbjuder en flexibel och trygg lösning där kunden kan luta sig tillbaka medan vi tar helhetsansvar.

Kommunala renhållningsbolag, bygg- och återvinningsindustri har ett ständigt och växande behov av flexibla och ändamålsenliga lösningar som ger ett tryggt och smidigt sätt att hålla produktionen igång och samtidigt ger hög stabilitet och hållbarhet.

C3C är en marknadsledande leverantör av flexibla och lättmonterade blocksystem i betong utan varken gjutning eller fog. Materialet är underhållsfritt, ombyggnadsbart och ger hög säkerhet. Läs mer om deras smarta blocksystem här>>

Hallbyggarna Jonsereds är marknadsledande leverantör av tälthallar och presenningar till små och stora företag.

Tillsammans erbjuder Hallbyggarna Jonsereds och C3C en snabbmonterad lösning med hög strukturell stabilitet och skydd för både väder och vind.

 

About the Author

Sara RydmanView all posts by Sara Rydman
Ring oss!