Bing: Your SEO optimized title page contents

Bygghallar

Vi på Hallbyggarna Jonsereds är ledande leverantör av bygghallar i Norden. Vi har stor erfarenhet av både lagerhallar, byggnadshallar, sporthallar, tillverkningshallar och produktionshallar. Vi lägger stort fokus på kundnöjdhet och vill att du som köpare alltid ska uppleva en förstklassig service hos oss.

Konkurrenskraft & flexibilitet

Vi har en historia som går tillbaka till mitten på förra seklet och vår verksamhet bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. Vi har en modernt och flexibelt utbud av bygghallar, allt för att de ska passa dina förutsättningar. Självklart är alla våra produkter utformade att klara det ibland hårda och krävande nordiska klimatet med kyla och mycket vind samt snö.

Då vi har en mycket utarbetad modell för logistik och upphandling kan vi både vara konkurrenskraftiga och ha en flexibilitet i våra leveranser. Oavsett om du är intresserad av att köpa, hyra eller ha en flexibel lösning av din bygghall är vi på Hallbyggarna Jonsereds alltid bredda på att hitta det optimala alternativet för dina önskemål.

Många kostnadseffektiva produkter och kringtjänster

Förutom produktion och leverans av bygghallar erbjuder vi även kringtjänster som skapar mervärden hos våra kunder, sådant som underlättar för dig. Det kan vara allt från projektledning, montering/demontering, teknisk support av olika slag, funktions- och serviceavtal samt fördelaktiga finansieringsformer. Allt för att ge dig fördelaktiga och kostnadseffektiva produkter, från projektets början och ända till slutet.

Kvalitet, miljö och säkerhet

Vår kärna är att leverera lösningar, och med bas i våra områden kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid kundens framgång i fokus. Vi tror nämligen att det bästa resultatet uppnås när dessa samverkar i harmoni – så väl för det dagliga arbetet och vår strategiska planering som för prestanda, val av material och pris. Vare sig du vill ha en flexibel hyreslösning, leasingavtal eller vill köpa en permanent lösning är vår utvecklingspersonal alltid beredd att hitta det optimala svaret på dina önskemål.

Tillbehör till din bygghall

Som ledande leverantör av bygghallar hjälper vi gärna till att ta fram lösningar utifrån just era önskemål och behov. Detta inkluderar bland annat tillbehör och specialanpassade produkter.

Exempel på dessa inkluderar uppvärmning för din bygghall, avfuktare, isolering, nödutgångar, reservdelar till ditt lagertält, design & färgmöjligheter, belysning, logotype, marktätning och nödutgångar.

För att ta reda på mer om våra tillbehör eller hur man kommer igång med processen att införskaffa en bygghall, ta kontakta med en av våra hjälpsamma säljare. Vi har medarbetare i hela landet och kommer gärna till er för en konsultation. Då kan vi dessutom se på plats vad ni behöver för lösning och hur vi på bästa sätt ska uppnå et gott resultat.

Vi vill även framhäva att vi är noga med den tekniska supporten, servicen och underhållsavtalen vi erbjuder. Alla bygghallar mår bra av kontinuerligt underhållas, därför inkluderar vår support bland annat besiktning av funktion, säkerhet och förankring.

Om du är i behov av olika typer av bygghallar i Skandinavien vill vi vara det självklara valet. Varmt välkommen att kontakta oss för vidare information kring våra produkter eller läs mer här på vår hemsida.

Läs om alla våra tälthallar och olika storlekar här!

Blå bygghall i bygget av förbifart StockholmBygghall i bygget av Förbifart-Stockholm

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!