Bing: Your SEO optimized title page contents

Bulklager

Om du vill hyra, köpa eller leasa en hall för bulklager ska du vända dig till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi är den ledande leverantören av tälthallar i Skandinavien, och vi erbjuder både temporära och stationära lagerhallar för alla behov.

Vi har lösningen för ditt bulklager

Vi har ett modernt och flexibelt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Det gör att våra hallar passar de flesta behov, oavsett om du ska använda hallen för bulklager, byggnadshallar eller för tillverkning och produktion.

Vi på Hallbyggarna Jonsered är en erfaren och professionell aktör, och vår historia går tillbaka till mitten av förra seklet. Vår affärsidé bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. Vår kärnkompetens är att leverera lösningar och vi baserar allt vi gör på kvalitet, miljö och säkerhet. Vi kan också hjälpa till med finansiering, oavsett om du vill hyra, köpa eller leasa en hall för bulklager.

Tveka inte att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig hitta rätt lösning för ditt bulklager.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!